Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Πέρασαν ήδη τρεις μήνες απο τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας και έφτασε ο Ιούνιος.

Ο Υπουργός ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφέροντας ότι "το μεγάλο πρόβλημα του συστήματος είναι το νοσηλευτικό προσωπικό". Έτσι, εξηγείται γιατί στηρίζει μόνο τους γιατρούς, εμείς είμαστε πρόβλημα.
Συνεχίζει ότι μέχρι τον Ιούνιο θα "πλημμυρίσει" τα νοσοκομεία με νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν μας είπε όμως ποιανού έτους, γιατί για φέτος τον Ιούνιο ... δεν παίζει.
Επόμενη ανακρίβεια είναι ότι θα καθιερώσει στην Ελλάδα την εξειδίκευση του Νοσηλευτή, αγνοώντας ότι η ειδικότητα έχει θεσμοθετηθεί απο το 1985. 
Δηλώνει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τρεις κατηγορίες Νοσηλευτών, αγνοώντας ότι τον τίτλο του Νοσηλευτή, κατέχουν μόνο οι απόφοιτοι νοσηλευτικών σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή ΤΕ και ΠΕ.
Αναφέρει ότι οι ΤΕ και ΠΕ δεν εξειδικεύονται, δεν γνωρίζει επομένως ο Υπουργός Υγείας, ότι έχουν αποκτήσει τον τίτλο της ειδικότητας χιλιάδες Νοσηλευτές μέχρι σήμερα.

Ζητάει να του γίνει σκληρή κριτική.

Τι να πει κανείς όταν σε ενάμιση λεπτό έχουν ειπωθεί τόσες πολλές ανακρίβειες;


Κάντε κλικ εδώ για τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας