Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕ ΜΕ ΤΗ MASTER ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ECDL

κάντε κλικ εδώ




Η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτικά  και  εξεταστικά κέντρα της ΜASTER που είναι πιστοποιημένα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ, προγραμματίζει ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση, για πιστοποίηση Νοσηλευτών σε Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής, για Windows 7 της Microsoft  και για την  έκδοση του Office 2010.  Από το νέο έτος, θα είναι διαθέσιμη και η εκπαίδευση με πιστοποίηση στο Office 2013.  Η συγκεκριμένη πιστοποίηση με αναγνωρισμένο Φορέα πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ, (ανάλογη με το ECDL) αποτελεί εγγύηση και αναγκαίο εφόδιο για πρόσληψη στο Δημόσιο (ΑΣΕΠ) και Ιδιωτικό τομέα.
Η Υλοποίηση της τηλεκατάρτισης πραγματοποιείται με τη χρήση της υπερσύγχρονης πλατφόρμας www.iclass.com.gr που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας αλληλεπιδραστικό ψηφιακό υλικό. Η μοναδική επιβάρυνση (90€), είναι το αντικειμενικό κόστος πιστοποίησης (κάρτα υποψηφίου και συμμετοχή στις εξετάσεις). Οι τυχόν επαναληπτικές εξετάσεις είναι δωρεάν.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
ΣεμινάριαΤι περιλαμβάνει;ΚόστοςΕκπαίδευση Πιστοποίηση
Εκπαίδευση με e-learning 100 ωρών για όλες τις ενότητες στην πλατφόρμα μας www.iclass.com.gr5 ενότητες Βασικές  γνώσεις90€
  • ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η/Υ- INTERNET -WORD-EXCEL, POWERPOINT
  • Βιβλίο σε ψηφιακή μορφή.
  • Προετοιμασία με τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων
  • Κάρτα υποψηφίου και εξετάσεις με δωρεάν επαναληπτικές εξετάσεις.
  • Οι εξετάσεις πιστοποίησης προγραμματίζονται κάθε εβδομάδα, καθημερινές ή Σαββατοκύριακα.
  • Κάθε σπουδαστής λαμβάνει κωδικούς και εκπαιδεύεται σε χρόνο που επιθυμεί από το χώρο του με πολλά test αυτοαξιολόγησης.
  • Την προηγουμένη των εξετάσεων πραγματοποιούνται Test σε πλατφόρμα προσομοίωσης
  • Με την εγγραφή του, ο σπουδαστής προκαταβάλλει το ποσό των 50€ και προγραμματίζεται για την  ημερομηνία εξέτασης και αν επιθυμεί για δωρεάν  εξάσκηση με τεστ προσομοίωσης.
  • Οι πιστοποιήσεις υλοποιούνται στα εκπαιδευτικά μας κέντρα και στα συνεργαζόμενα του Δικτύου μας σε όλους τους Νομούς της χώρας. 
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στο : info@enne.gr υπόψη της κ. Σακελλαριάδου.