Εγγραφή στο NEWSLETTER

Για την αποστολή ενημερωτικού email, κάντε εγγραφή στο πεδίο κάτω δεξιά. Στη συνέχεια θα σας έρθει ένα email όπου θα πρέπει να κάνετε αποδοχή. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε ακόμη πιο άμεση ενημέρωση.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

κάντε κλικ εδώ


Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ και το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών ΘΗΣΕΑΣ Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και τη ΔΕΠΑΠ, διοργανώνουν διήμερο φεστιβάλ ψυχικής υγείας, αφιερωμένο στην καταπολέμηση της προκατάληψης του στίγματος για την ψυχική ασθένεια και του κοινωνικού αποκλεισμού.


Την Παρασκευή 09 Ιουλίου 18.30-20.00 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία ‘Μαντώ Μαυρογένους’ στην Παροικιά παρουσίαση όλων των κοινωνικών φορέων και των φορέων υγείας Πάρου κι Αντιπάρου (ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις των φορέων, τοπικά προϊόντα συλλόγων κλπ).



Την ίδια μέρα 20.00-22.00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση ενάντια στο στίγμα και τον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Διονύσης Σαββόπουλος και Λάκης Λαζόπουλος, ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, ο Αν. Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιος Στυλιανίδης και η κ. Αγγελική Τριανταφύλλου, εκπρόσωπος του συλλόγου οικογενειών ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία από τοπικό συγκρότημα με τη συμμετοχή του Διονύση Σαββόπουλου.